Herkkuleipä

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää muut aineet.

Anna kohota tunnin verran.

Voitele ja korppujauhota n. 20 cm leipävuoka.

Kaada taikina vuokaan ja anna kohota uunin lämpenemisen ajan.

(175 astetta) Laita vuoka uuniin 15 minuutiksi.

Sen jälkeen alenna uunin lämpötilaa 100 asteeseen ja anna kypsyä noin tunnin.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Shun
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 961g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 80g60kcal10.5g0.9g0.3g5.5g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 39g340kcal0g0g38.5g0g
Kaurahiutale 128g480kcal18.6g73.1g9.4g12.8g
Pellavansiemenrouhe,Risetti103g513kcal25.5g34.1g29.5g29.1g
Mantelilastu (A la meira)80g481kcal19.2g5.3g43.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 833g2859kcal84.9g583.2g10g29.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4480g9463kcal317.4g1393.2g262g153.2g
Valittu annoskoko2240g4732kcal158.7g696.6g131g76.6g
Annoskoko puolitettuna1120g2366kcal79.4g348.3g65.5g38.3g
Arvot/100g100g211kcal7.1g31.1g5.8g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=291640