Punainen paputahna

Liota punaisia adzukipapuja yön yli. Huuhdo.

Laita kattilaan kiehumaan.

Kun saavuttaa kiehumispisteen laita hella pois päältä ja anna papujen olla 5 min. Vaihda vesi.

Keitä pavut kypsiksi miedolla lämmöllä.

Kun pavut ovat kypsiä laita lämpö täysille ja lisää sokeri.

Keitä tavoite tahmeuteen.

Jäähdytä.

Laskennallisesti 1 annos on 1 iso ruokalusikallinen.

Reseptistä tulee n. 35 annosta ja yksi annos painaa n. 20 grammaa

Sariel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Adzukipapu raaka (Risetti), annos 48g640g2048kcal140.8g371.2g6.4g76.8g
Sokeri 640g2598kcal0g639.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 960g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4480g9292kcal281.6g2021.2g12.8g153.6g
Valittu annoskoko2240g4646kcal140.8g1010.6g6.4g76.8g
Annoskoko puolitettuna1120g2323kcal70.4g505.3g3.2g38.4g
Arvot/100g100g207kcal6.3g45.1g0.3g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=326976