Juustokakku

1 prk philadelphia-juustoa
250 g maitorahkaa
4 dl kuohukermaa
1 sitruunan kuori + mehu
1 - 1,5 dl sokeria
0,5 - 1 tl vaniljasokeria
4 lehteä liivatetta

1) Sekoita tuorejuusto ja maitorahka, sokeri, vaniljasokeri ja sitruunankuori astiassa A
2) Vatkaa kermavaahto astiassa b
3) Liota liivatteet tilkassa vettä ja kuumenna sitruunamehussa
4) Yhdistä kulhot a ja b sekoittaen varovasti
5) Lisää liivateneste pienissä erissä, sekoita aina välillä
6) Pursota astioihin/lusikoi kulhoon
anna viiletä jääkaapissa 3-4 tuntia

Lähde:
Jani Komppa

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia tuorejuusto 200g444g1131kcal26.2g14.2g106g0g
Maitorahka (Pirkka)555g366kcal66.5g22.2g1.7g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g887g3016kcal26.6g26.6g310.5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton111g23kcal0.3g1.8g0g0.1g
Sokeri 189g765kcal0g188.3g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka11g44kcal0g11g0g0g
Liivate 44g155kcal38g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4480g11001kcal315.2g528.2g836.4g0.2g
Valittu annoskoko2240g5501kcal157.6g264.1g418.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna1120g2750kcal78.8g132.1g209.1g0.1g
Arvot/100g100g246kcal7g11.8g18.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345091