Luumu-jugurttikakku

Laita irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi.

Ripottele kaurahiutaleet pohjalle tasaisesti ja öljyä reunat.

Sekoita kaikki muut aineet keskenään paitsi lohkoiksi leikatut tuoreet luumut.

Voit halutessasi makeuttaa stevialla tai tuplata hunajan määrän.

Kaada taikina vuokaan ja asettele luumulohkot päälle.

Murskaa muutama manteli tai käytä lastuja ruokalusikallinen pinnalle. 200c ja 30min.

Tarjoillaan kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Lvon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 552g787kcal69g1.7g56.6g0g
Kreikkalainen jogurtti (Valio), annos 100g1254g1442kcal75.3g62.7g100.3g0g
Hunaja 50g166kcal0.3g40.5g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 75g252kcal0g61.4g0g1.1g
Luumu, tumma, punnittu kivineen 226g97kcal1.7g17.5g0.6g3.5g
Manteli 20g124kcal4.8g1.3g10.8g1.4g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl63g220kcal8.8g35.1g4.7g6.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4480g6175kcal319.8g440.4g346g24.6g
Valittu annoskoko2240g3087kcal159.9g220.2g173g12.3g
Annoskoko puolitettuna1120g1544kcal80g110.1g86.5g6.2g
Arvot/100g100g138kcal7.1g9.8g7.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348902