Rukiiset teeleivät

2 teeleipää

2,5 dl luomu ruishiutaleita
2,5 dl vehnäjauhoja
1 rkl leivinjauhetta
½ tl suolaa
1 rkl sokeria
2 rkl ruokaöljyä
2 dl piimää (tai rahkaa)

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää piimä ja ruokaöljy ja sekoita taikina tasaiseksi.

Muotoile kaksi, n. 1 cm paksuista leipää ja paista heti 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllärin luomu ruishiutaleita835g2673kcal83.5g542.9g16.7g108.6g
Vehnäjauho, sunnuntai543g1900kcal65.1g385.4g11.4g16.3g
Leivinjauhe 50g88kcal2.6g18.9g0g0.3g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 40g163kcal0g40g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 94g827kcal0g0g93.5g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 668g201kcal19.2g24.1g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4480g11702kcal340.8g2022.6g244.6g250.4g
Valittu annoskoko2240g5851kcal170.4g1011.3g122.3g125.2g
Annoskoko puolitettuna1120g2926kcal85.2g505.7g61.2g62.6g
Arvot/100g100g261kcal7.6g45.1g5.5g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=365760