Banaanikakku

150 g margariinia, pehmeää tai juoksevaa
3 dl sokeria
Vatkaa vaahdoksi.

Vatkaa joukkoon 2 kananmunaa.

Sekoita keskenään:
1 dl vehnäjauho
1 dl grahamjauho
2 dl mantelijauho
2 tl leivinjauhe
1 tl sooda
2 tl kanelia
Lisää kuivat aineet taikinaan.

Survo 3 banaania.

Lisää viimeiseksi.

Paista 200 asteessa 35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Moroshka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 222g316kcal27.7g0.7g22.7g0g
Vehnäjauho leipomoteollisuus, vastajauhettu 141g494kcal16.2g98.7g2g5.2g
Grahamjauho 111g363kcal11.7g67.3g2.4g11g
Mantelijauho luomu (Bioterra), annos 100g403g2458kcal75.4g21.6g218g54.4g
Banaani, kuorittu 755g657kcal8g138.2g3g13.6g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Ruokasooda 10g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g4g15kcal0.1g3.2g0.1g0g
Voi 201g1461kcal2.4g0.8g163.8g0g
Raakaruokosokeri (Risenta), annos 100g201g753kcal0g195.4g0g0g
Sokeri 171g695kcal0g171.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4480g14497kcal285g1409.2g824g168.6g
Valittu annoskoko2240g7249kcal142.5g704.6g412g84.3g
Annoskoko puolitettuna1120g3624kcal71.3g352.3g206g42.2g
Arvot/100g100g324kcal6.4g31.5g18.4g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387844