Minttu-porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokerit vaahdoksi.

Lisää öljy vaahtoon.

Sekoita kuivat aineet, myös jauhettu minttu mauste, (ei löytynyt listalta) seokseen ja raastettu porkkana.

Laita taikina n. kolmeen (3) vuokaan.

Paista uunissa 175-200 asteessa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 54 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Muista minttu vaikka sitä ei ole ojeen listassa!

lauantai 25.01.2014 klo 13:47

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 342g475kcal42.8g1g33.5g0g
Sokeri 441g1789kcal0g440.3g0g0g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g47g182kcal0g45.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 757g2598kcal77.1g529.9g9.1g26.5g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 187g1651kcal0g0g186.7g0g
Porkkana 467g153kcal2.9g25.9g0.9g11.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4480g13693kcal245.6g2085.6g460.4g76.8g
Valittu annoskoko2240g6846kcal122.8g1042.8g230.2g38.4g
Annoskoko puolitettuna1120g3423kcal61.4g521.4g115.1g19.2g
Arvot/100g100g306kcal5.5g46.6g10.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400671