Mantelisuklaa

Sulata suklaa mikrossa.

Sekoita siihen kerma ja mantelirouhe.

Levitä leivinpaperille ja laita jääkaappiin kohmettumaan.

Leiko paloiksi terävällä veitsellä tai pizzaleikkurilla.

Siirrä kannelliseen rasiaan ja säilytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 14 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, 74%, bellarom (L), annos 10g1040g5834kcal100.9g332.8g426.4g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g400g1360kcal8g12g140g0g
Mantelirouhe (Rainbow), annos 100g800g4800kcal168g55.2g440g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4480g23989kcal553.8g800g2012.8g0g
Valittu annoskoko2240g11994kcal276.9g400g1006.4g0g
Annoskoko puolitettuna1120g5997kcal138.5g200g503.2g0g
Arvot/100g100g536kcal12.4g17.9g44.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421104