Gluteeniton sitruuna-tuorejuustokakku

Sulata voi

200g voita

Vatkaa munat vaahdoksi

3 munaa

Lisää sokeri ja vatkaa vaahdoksi.

2dl sokeri

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää siivilän läpi taikinaan

3dl jauhoja
2tl leivinjauhetta
2tl psylliumia
2tl vaniljasokeria

Lisää maito
3rkl

Sitruunamehutiivistettä niiin, että maistuu.

Paista 170 astetta n.45min

Päälle Valioin Viola vaniljatuorejuustoa

Viola vaniljatuorejuusto 200g

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Hannuzka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 321g2327kcal3.8g1.3g260.8g0g
Sokeri 436g1771kcal0g435.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 423g604kcal52.9g1.3g43.4g0g
Fin mix hieno jauhoseos, luontaisesti gluteeniton (Semper), annos 100g462g1570kcal11.5g383.3g2.3g9.2g
Psyllium ravintokuitu (Finax), annos 5g13g1.3kcal0.2g0g0g10.9g
Leivinjauhe 26g45kcal1.3g9.7g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g21g82kcal0g20.3g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 26g6.8kcal0.8g0.8g0g0g
Viola tuorejuusto, vanilija (Valio), annos 100g513g1591kcal30.3g77g128.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4480g15995kcal201.6g1859g869.6g40.4g
Valittu annoskoko2240g7997kcal100.8g929.5g434.8g20.2g
Annoskoko puolitettuna1120g3999kcal50.4g464.8g217.4g10.1g
Arvot/100g100g357kcal4.5g41.5g19.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422047