Syrnikki - Rahkaletut

Sekoita ainekset, anna turvota 10 min ja paista öljyllä miedolla lämmöllä pikkulettupannulla tai uunissa 200 asteessa n. 30 min.

(1 annos = yhtä n. 10 cm halkaisijan lettua pikkulettujen pannulla)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Noelli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 1059g628kcal103.9g31.8g4.2g0g
Sokeri 180g731kcal0g179.9g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai275g964kcal33g195.5g5.8g8.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g21g85kcal0g21g0g0g
Suola, annos 3g5.5g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 699g997kcal87.4g2.1g71.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4480g6808kcal448.6g860.6g163.2g16.6g
Valittu annoskoko2240g3404kcal224.3g430.3g81.6g8.3g
Annoskoko puolitettuna1120g1702kcal112.2g215.2g40.8g4.2g
Arvot/100g100g152kcal10g19.2g3.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446104