Jauheliha-sulatejuusto-kastike

Jauheliha paistetaan ja maustetaan, (lisätään pilkottu ja kuullotettu sipuli), lisätään sulatejuusto paloiteltuna ja tomaattimurska, keitetään hiljaisella tulella 20 min, välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee kastiketta n. 1,1 l (800g - 1 kg). Annoksia 4 - 8 riippuen halutusta annoskoosta.

Maistuu ainakin spaghetin kastikkeena.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g700g1960kcal133g0g154g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g740g259kcal11.8g51.1g0.7g10.4g
Naudanpaistijauheliha, annos 50g800g640kcal88g23.2g23.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4480g5718kcal465.6g148.6g355.8g20.8g
Valittu annoskoko2240g2859kcal232.8g74.3g177.9g10.4g
Annoskoko puolitettuna1120g1430kcal116.4g37.2g89g5.2g
Arvot/100g100g128kcal10.4g3.3g7.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94573