Bataatti-vuohenjuustorisotto

Kuori ja kuutioi bataatit.

Pane ne paistovuokaan, pirskota päälle öljyä, suolaa ja pippuria.

Paista 225 asteessa noin 20 min. Valmista risotto.

Keitä kasvisliemi.

Kuumenna öljy kattilassa, lisää riisi ja kuullota hetki.

Lisää riisin joukkoon kasvislientä useammassa erässä niin, että edellinen liemi on ehtinyt aina imeytyä riisiin.

Seloita välillä.

Keitä seosta noin 20 min. Lisää joukkoon keittämisen loppuvaiheessa silputtu rosmariini, parmesaaniiraaste, pippuri ja bataattikutiot.

Ripottele vuohenjuusto pinnalle ja tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 498 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 600g486kcal9.4g100.9g0.3g18g
Oliiviöljy 32g279kcal0g0g31.5g0g
Risottoriisi (Risella), 60g319g1115kcal25.5g239g5.4g9.6g
Kasvisliemikuutio 17g50kcal1.6g2.2g3.9g0.3g
Parmesaani (Joku), annos 30g30g115kcal7.2g0g9.9g0g
Mascarpone gourmet (Rainbow), annos 50g45g90kcal1.4g12.1g4.2g0.3g
Vuohenjuusto kuutioina suolavedessä pirkka (Pirkka), annos 50g150g405kcal21g1.5g34.5g0g
Vesi1050g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4482g5079kcal132.2g711.4g179.4g56.4g
Valittu annoskoko2241g2540kcal66.1g355.7g89.7g28.2g
Annoskoko puolitettuna1121g1270kcal33.1g177.9g44.9g14.1g
Arvot/100g100g113kcal2.9g15.9g4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=425251