Jauheliha-sulatejuusto-kastike

Jauheliha paistetaan ja maustetaan, (lisätään pilkottu ja kuullotettu sipuli), lisätään sulatejuusto paloiteltuna ja tomaattimurska, keitetään hiljaisella tulella 20 min, välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee kastiketta n. 1,1 l (800g - 1 kg). Annoksia 4 - 8 riippuen halutusta annoskoosta.

Maistuu ainakin spaghetin kastikkeena.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g701g1964kcal133.2g0g154.3g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g741g260kcal11.9g51.2g0.7g10.4g
Naudanpaistijauheliha, annos 50g801g641kcal88.2g23.2g23.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4488g5728kcal466.6g148.8g356.4g20.8g
Valittu annoskoko2244g2864kcal233.3g74.4g178.2g10.4g
Annoskoko puolitettuna1122g1432kcal116.7g37.2g89.1g5.2g
Arvot/100g100g128kcal10.4g3.3g7.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94573