Kanawok

Kuumenna öljy (puolet koko määrästä) kuumaksi wok-pannulla ja lisää jäiset wok-vihannekset.

Kypsennä vihanneksia hetken aikaa niin, että ylimääräinen neste haihtuu.

Siirrä vihannekset toiseen astiaan, lisää pannuun tilkka öljyä ja kanapalat.

Kanapalojen kypsennyttyä lisää vihannekset ja mausta.

Nauti sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 689g839kcal146.4g0g27.6g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g1348g472kcal24.3g86.3g2.7g43.1g
Rypsiöljy 54g477kcal0g0g53.9g0g
Osterikastike, Blue Dragon45g54kcal1.5g12.1g0g0g
Soijakastike 108g65kcal5.6g10.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4488g3814kcal355.6g217.2g168.6g86.2g
Valittu annoskoko2244g1907kcal177.8g108.6g84.3g43.1g
Annoskoko puolitettuna1122g954kcal88.9g54.3g42.2g21.6g
Arvot/100g100g85kcal7.9g4.8g3.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=95359