Itämainen kala-katkarapukeitto (Pirkka)

Kiehauta vesi ja liemikuutio.

Lisää riisi.

Keitä kannen alla 10-12 minuuttia.

Lisää kirjolohisuikaleet ja keitä pari minuuttia, kunnes lohi on kypsää.

Mausta limetinmehulla ja inkivääritahnalla.

Lisää katkaravut ja kuutioidut tomaatit.

Kuumenna kiehuvaksi ja siirrä kattila pois levyltä.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Hienonna pinnalle runsaasti tuoretta tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 449 grammaa

Niamara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1251g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio (ES) 1 klp=11g14g39kcal2.1g0.5g3.2g0g
Jasmiiniriisi, pirkka125g438kcal8.8g100.1g1g0g
Kirjolohisuikale, apetit, marinoitu (100g)375g777kcal56.3g7.9g57.1g0g
Limetti hedelmä (Kuorittu), annos 50g6.3g1.9kcal0g0.7g0g0.2g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)13g8.8kcal0.1g1.2g0.5g0g
Katkarapu,Euroshopper (pakaste)225g180kcal37.4g0g2.3g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g225g46kcal1.4g8.6g0.7g3.2g
Tilli mauste6.3g1.1kcal0.1g0.1g0.1g0g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4490g2983kcal212.4g238.2g129.8g6.8g
Valittu annoskoko2245g1491kcal106.2g119.1g64.9g3.4g
Annoskoko puolitettuna1123g746kcal53.1g59.6g32.5g1.7g
Arvot/100g100g66kcal4.7g5.3g2.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228253