Susan banaanikakku

150 g margariinia
1,5 dl sokeria
2 munaa
4-5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1/2 tl suolaa
1/2 tl neilikkaa
2 tl kanelia
3-4 banaania

1. Vaahdota sokeri ja margariini.

2. Lisää munat yksitellen joukkoon koko ajan hyvin vatkaten.

3. Sekoita kuivat aineet keskenään.

4. Murskaa banaanit haarukalla.

5. Sekoita vaahtoon vuorotellen banaania ja jauhoseosta.

Paista isossa jauhotetussa kakkuvuoassa 170 asteessa n. 50-60 min.
Mausteina voit käyttää myös kanelia ja kardemummaa (jätä pois inkivääri ja neilikka).

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1124 grammaa

Susanstrand
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini (Flora), annos 150g300g2010kcal0g0g240g0g
Kananmuna kuorineen punnittu272g343kcal29.9g0.8g24.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 650g2230kcal66.2g455g7.8g22.8g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g20g73kcal0.7g15.9g0.7g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g720g605kcal7.9g131.8g2.9g13g
Sokeri 255g1035kcal0g254.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4494g12661kcal211.4g1731.6g551.8g71.8g
Valittu annoskoko2247g6331kcal105.7g865.8g275.9g35.9g
Annoskoko puolitettuna1124g3165kcal52.9g432.9g138g18g
Arvot/100g100g282kcal4.7g38.5g12.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122406