Susan banaanikakku

150 g margariinia
1,5 dl sokeria
2 munaa
4-5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1/2 tl suolaa
1/2 tl neilikkaa
2 tl kanelia
3-4 banaania

1. Vaahdota sokeri ja margariini.

2. Lisää munat yksitellen joukkoon koko ajan hyvin vatkaten.

3. Sekoita kuivat aineet keskenään.

4. Murskaa banaanit haarukalla.

5. Sekoita vaahtoon vuorotellen banaania ja jauhoseosta.

Paista isossa jauhotetussa kakkuvuoassa 170 asteessa n. 50-60 min.
Mausteina voit käyttää myös kanelia ja kardemummaa (jätä pois inkivääri ja neilikka).

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1124 grammaa

Susanstrand
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini (Flora), annos 150g300g2011kcal0g0g240.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu272g343kcal29.9g0.8g24.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 650g2231kcal66.3g455.2g7.8g22.8g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g20g73kcal0.7g15.9g0.7g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g720g605kcal7.9g131.8g2.9g13g
Sokeri 255g1036kcal0g254.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4496g12667kcal211.6g1732.4g552g71.8g
Valittu annoskoko2248g6334kcal105.8g866.2g276g35.9g
Annoskoko puolitettuna1124g3167kcal52.9g433.1g138g18g
Arvot/100g100g282kcal4.7g38.5g12.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122406