Rasvanpolttokeitto

Pese ja pilko aineet älä kuori.

tee keitto, tomaatit ja sitruunamehu viimeseksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kukkakaali 40g10kcal0.7g0.9g0.1g0.9g
Pinaatti 13g1.7kcal0.2g0g0g0.2g
Paprika keskiarvo 10g2.9kcal0.1g0.4g0g0.2g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)15g1.6kcal0.2g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g20g5.6kcal0.1g1.2g0g0.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g40g8.1kcal0.2g1.5g0.1g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 80g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Persilja 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.5g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana450g64kcal3.4g9g0.4g5.2g
Valittu annoskoko225g32kcal1.7g4.5g0.2g2.6g
Annoskoko puolitettuna113g16kcal0.9g2.3g0.1g1.3g
Arvot/100g100g14kcal0.8g2g0.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421795