Suklainen sokerikakku(rasvaton)

1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

2. Sekoita vehnäjauho, kaakaojauhe ja leivinjauhe keskenään.

Lisää seos siivilän läpi vaahdon joukkoon.

Sekoita varovasti nostelemalla tasaisesksi taikinaksi.

3. Kaada taikina margariinilla voideltuun ja korppujauhoitettuun kakku-/piirakkavuokaan ja paista uunissa 175 asteessa n. 30min.

Tarjoa esim.

mansikoiden tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Ridhei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)135g170kcal14.9g0.4g12.2g0g
Sokeri 38g156kcal0g38.3g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai29g103kcal3.5g20.8g0.6g0.9g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 9g33kcal1.7g1g2g2.7g
Leivinjauhe 2.3g4kcal0.1g0.9g0g0g
Margariini 40%, rainbow/pirkka 4.5g16kcal0g0g1.8g0g
Korppujauho 6.3g23kcal0.7g4.7g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana450g1010kcal41.8g132.2g33.4g7.8g
Valittu annoskoko225g505kcal20.9g66.1g16.7g3.9g
Annoskoko puolitettuna113g253kcal10.5g33.1g8.4g2g
Arvot/100g100g225kcal9.3g29.4g7.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103256