Perunamakkara, Vasken

Ainekset etiketistä; Peruna 50%, sianliha 20%, siankieli 20% (liha ja lihaan verrattavia aineksia 40%, Huom! lihan ja kielen suhde on arvaus), sipuli, suola 1,2% ja pippuri.

Annos 200g.

Paistetaan uunissa 225c, n.30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Jarppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha keskiarvo 45g98kcal8.2g0g7.3g0g
Kieli naudan 45g90kcal7.5g0g6.7g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Suola, annos 3g2.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.2g6.3kcal0.2g0.9g0.1g0.6g
Peruna, vanha, kuorittu 112g86kcal2.1g17.4g0.2g1.1g
Vesi6.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana450g566kcal36.2g37.6g28.6g3.8g
Valittu annoskoko225g283kcal18.1g18.8g14.3g1.9g
Annoskoko puolitettuna113g142kcal9.1g9.4g7.2g1g
Arvot/100g100g126kcal8g8.4g6.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109641