Feta-jauhelihapaistos

Jauheliha, muna, kerma, jugurtti, sipuli ja valkosipuli tasaiseksi taikinaksi.

Maustetaan maun mukaan esim.

yrttisuolaa, paprikajauhetta, chilijauhetta ja basilikaa.

Taikinasta tehdään voipaperille tasainen noin sentin paksuinen levy.

Laitetaan keskelle fetaa ja suolakurkkua (myös tuoretta oreganoa ja oliiveja voi laittaa).

Rullataan voipaperin avulla pötköksi ja suljetaan päät tarkasti.

Laitetaan uuniin 180 astetta ja noi 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Kicka74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 113g256kcal21.4g0g19.1g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 42g96kcal5.9g0.7g7.6g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)13g16kcal0.4g0.5g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Valkosipuli 4.2g4.6kcal0.3g0.7g0g0.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 8.4g28kcal0.2g0.3g3g0g
Suolakurkku (Regalo), annos 100g14g4.5kcal0.2g0.9g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 17g21kcal1.9g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana450g859kcal61g7.6g65.2g0.6g
Valittu annoskoko225g430kcal30.5g3.8g32.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna113g215kcal15.3g1.9g16.3g0.2g
Arvot/100g100g191kcal13.5g1.7g14.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=118804