Perukan gluteeniton kääretorttu

Vaahdota munat ja sokeri lisää sekoitetut kuivat aineet ja kaada uunipellille paista 200° 10-15min.

Levitä hillo hieman jäähtyneelle levylle ja rullaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.7g0g
Perunajauhot,rainbow50g163kcal0.1g40.7g0.1g0.7g
Sokeri 43g174kcal0g42.7g0g0g
Leivinjauhe 1.3g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Mansikka 30g14kcal0.1g2.5g0.1g0.6g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g15g58kcal0g14.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.5g0kcal0g0g0g0g
Vadelma 30g12kcal0.3g1.2g0.2g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana450g1002kcal15g204.6g12.2g4.8g
Valittu annoskoko225g501kcal7.5g102.3g6.1g2.4g
Annoskoko puolitettuna113g251kcal3.8g51.2g3.1g1.2g
Arvot/100g100g223kcal3.3g45.4g2.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126386