Kukkis-parsakaalikeitto munalla

Keitä kaalit kypsiksi ja soseuta.

Lisää kerma ja mausta.

Syö keitetyn munan kanssa kuten pinaattikeitto.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi26g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Voi 2.3g16kcal0g0g1.8g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 38g133kcal0.7g1g14.3g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 49g17kcal2.3g0.9g0.1g1.2g
Kukkakaali 68g16kcal1.2g1.5g0.2g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana450g484kcal18.8g7g41.2g5.6g
Valittu annoskoko225g242kcal9.4g3.5g20.6g2.8g
Annoskoko puolitettuna113g121kcal4.7g1.8g10.3g1.4g
Arvot/100g100g108kcal4.2g1.6g9.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148149