Makkarakastike

Paloittele makkara kuutioiksi ja ruskista teflonpannulla, lisää vesi, ruokakerma, kastikejauhe ja mausteet.

Tarjoa perunan ja punajuuren kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Rippaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkkimakkara (Pouttu), annos 400g90g221kcal9g7.2g16.2g0g
Kastikejauhe rainbow ruskea, annos 1 dl23g7.9kcal0.2g1.4g0.2g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)61g97kcal1.6g1.6g9.1g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr23g63kcal1.8g2.1g5.4g0.4g
Vesi23g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix4.1g2kcal0.1g0.4g0g0g
Sinappi 2.3g3kcal0.1g0.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana450g789kcal25.6g26g62g0.8g
Valittu annoskoko225g394kcal12.8g13g31g0.4g
Annoskoko puolitettuna113g197kcal6.4g6.5g15.5g0.2g
Arvot/100g100g175kcal5.7g5.8g13.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154523