Voisarvet

- Liotetaan hiiva maitoon.

- Lisätään 2 kpl munia, rahka ja suola (1 rkl).

- Nypitään jauhot ja voi eri kulhossa.

- Kaadetaan taikinaneste jauhojen sekaan
- Vaivataan taikina notkeaksi, lisätään tarvittaessa jauhoja
- Kohotetaan 50 min
- Kumotaan taikina jauhotetulle pöydälle, jaetaan viiteen osaan
- Kaulitaan jokainen pala halkaisijaltaan noin 30 cm:n kokoiseksi pyöryläksi
- Pyörylä leikataan kahdeksaan osaan
- Kääritään kolmiot sarviksi
- Kohotetaan sarvet lämpimässä paikassa uunipellillä noin 30 min
- Voidellaan sarvet kananmunalla (1 kpl)
- Paistetaan sarvet sauma alaspäin uunissa 225 asteessa 12 min keskiosassa

Reseptistä tulee n. 40 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Maamo841
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g5.7g3.5kcal0.7g0.1g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen57g19kcal1.9g2.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki11g6.4kcal1g0.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 114g390kcal11.6g79.5g1.4g4g
Voi, 1 tl, 5 g17g124kcal0.2g0.2g13.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana450g1144kcal36g166.6g34.2g8g
Valittu annoskoko225g572kcal18g83.3g17.1g4g
Annoskoko puolitettuna113g286kcal9g41.7g8.6g2g
Arvot/100g100g254kcal8g37g7.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203741