Karppisuklaa (karppaus.info)

Sulata voi miedolla lämmöllä kattilassa tai mikrossa, lisää kerma ja lämmitä hiukan (älä keitä tai kuumenna).

Lisää kaakaojauhe ja makeutus ja sekoita tehokkaasti vispilällä.

Kaada levyksi leivinpaperin päälle, kohmeta hyvin pakastimessa tai jääkaapissa.

Säilytys jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g94g516kcal0.9g0.9g56.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 63g206kcal1.3g1.9g21.9g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten56g186kcal13.2g25.3g11.8g6.2g
Canderel makeutusjauhe13g48kcal0.4g11.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana450g1911kcal31.6g79.4g180g12.4g
Valittu annoskoko225g956kcal15.8g39.7g90g6.2g
Annoskoko puolitettuna113g478kcal7.9g19.9g45g3.1g
Arvot/100g100g425kcal7g17.6g40g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214655