Fazerinakakku

Murskaa keksit ja sekoita sula rasva, painele irtopohjavuokaan (leivinpaperi pohjalle) ja laita jääkaappiin.

Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja jäähdytä.

Vatkaa vaniljakastike.

Sekoita rahka ja sokeri.

Lisää rahkaan sula suklaa.

Sulata liotetut liivatteet kuumenettuun appelsiinimehuun, lisää rahka-suklaa seokseen.

Lisää lopuksi vaniljavaahto varovasti, kaada pohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa ainakin 4 tuntia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60 % leivontaan (X-tra), annos 500g10g57kcal0g0g6.3g0g
Luonnonhyvät (kaura) (Jyväshyvä), annos 4.8g31g158kcal2.6g18.1g8.1g1.4g
Maitorahka, maustamaton hyla 0,3% (Valio) 250 g73g47kcal8g3.1g0.2g0g
Sokeri 6.3g25kcal0g6.2g0g0g
Liivate 2.1g7.3kcal1.8g0g0g0g
Appelsiini täysmehu, tuorepuristettu (Rainbow), annos 150g8.3g3.5kcal0g0.8g0g0g
Fazerina, suklaalevy (Fazer), annos 100g42g231kcal3.4g21.7g14.6g0g
Vanilla 12% (Floora), annos 250g52g99kcal2.3g8.3g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana450g1258kcal36.2g116.4g71g2.8g
Valittu annoskoko225g629kcal18.1g58.2g35.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna113g315kcal9.1g29.1g17.8g0.7g
Arvot/100g100g279kcal8g25.9g15.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234892