Mantelikuitusämpylät (karppaus)

Muunneltu resepti karppaus.

Info:sta löytyvästä mantelileipä reseptistä.

Vatkaa munat ja rahka keskenään, mittaa toiseen kulhoon kuivat aineet ja sekoita, lisää kuivat aineet munarahkaan ja sekoita, lopuksi lisää juustoraaste.

Paista 200-225c niin kauan, että ovat kauniin ruskeita.

n.10-15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 68g98kcal8.6g0.2g7g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 19g11kcal1.8g0.6g0.1g0g
Emmental juustoraaste, lidl83g305kcal24.1g0g23.2g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g33g199kcal7g2.2g17.9g0g
Leivinjauhe 6.2g11kcal0.3g2.4g0g0g
Psyllium vuohelan herkku (Farina), annos 5g6.2g2kcal0g0g0g5g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)9g24kcal1.5g3.2g0.6g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana450g1300kcal86.6g17.2g97.6g15.6g
Valittu annoskoko225g650kcal43.3g8.6g48.8g7.8g
Annoskoko puolitettuna113g325kcal21.7g4.3g24.4g3.9g
Arvot/100g100g289kcal19.3g3.8g21.7g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=236488