Aurajuusto-mozzarella tonnikala pannari

Aurajuusto-tonnikalapannari (4 annosta)
7-8 kananmunaa
1 dl leseitä/siemeniä (mitä kaapista sattuu löytymään!)
2 rkl sulatettua voita tai luraus öljyä
2 dl juustoraastetta
2 prk tonnikalaa paloina (öljyssä tai vedessä)
50g aurajuustoa muruina
50g mozzarella siivuja
1 dl paistettuja vihanneksia (munakoiso, kesäkurpitsa, pun. paprika)
Ripaus suolaa ja mustapippuria
Valuta tonnikaloista osa nesteestä pois.

Riko kananmunat kulhoon ja vatkaa niiden rakenne rikki.

Lisää kaikki muut aineet (myös mausteet) paitsi aurajuusto ja mozzarella.

Sekoita hieman, mutta älä vatkaa tonnikalaa täysin muusiksi.

Kaada seos uunipannulle ja ripottele toiselle puolelle päälle aurajuustomurut ja toiselle puolikkaalle aurajuusto (meillä toinen ei tykkää aurasta, siksi näin).

Paista 200 asteessa n. 30 min tai kunnes on päältä kauniin ruskea.

Huom! Jos haluat pannarista hieman paksumman, paista se vaikka piirakkavuoassa/lasagnevuossa.´

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Niina72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 75g107kcal9.4g0.2g7.7g0g
Lesehiutaleet Pirkka (50g)7.5g24kcal0.7g5g0.1g0.7g
Gruyere juusto, annos 50g19g77kcal5.6g0.1g6.1g0g
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki38g34kcal5.6g0.9g0.8g0g
Tonnikala, Rainbow (vedessä)68g74kcal15.5g0g0.7g0g
Aurajuusto, pehmeä (Valio), annos 125g9g25kcal1.4g0g2.1g0g
Mozzarella juusto9g25kcal1.7g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana450g732kcal79.8g12.4g38.8g1.4g
Valittu annoskoko225g366kcal39.9g6.2g19.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna113g183kcal20g3.1g9.7g0.4g
Arvot/100g100g163kcal17.7g2.8g8.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=241355