Kaalilaatikko

Suikaloi kaali ja hauduta isossa kattilassa pehmeäksi.

Mausta fondilla ja suolalla.

Paista samaan aikaan jauheliha ja mausta sekin suolalla.

Sekoita liha ja kaali keskenään ja laita uuniin 200 astetta.

Pinnalle sopivasti voita ja anna olla uunissa noin kolme tuntia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 400 grammaa

Marim68
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali141g30kcal1.7g4.8g0.3g3g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 56g128kcal10.7g0g9.6g0g
Voi 1.3g10kcal0g0g1.1g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)2.3g2.3kcal0.2g0.4g0g0g
Vesi23g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana450g339kcal25.2g10.4g22g6g
Valittu annoskoko225g170kcal12.6g5.2g11g3g
Annoskoko puolitettuna113g85kcal6.3g2.6g5.5g1.5g
Arvot/100g100g75kcal5.6g2.3g4.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=243858