Kaalisalaatti

Vihannekset ohuiksi viipaleiksi ja sekaisin.

Kiehauta öljy, etikka, sokeri sekä haluamasi mausteet (mustapippuri, ripaus suolaa, basilika jne.) kunnes sokeri on liuennut.

Yhdistä salaattiin ja laita jääkaappiin tekeytymään vähintään 12 tunniksi.

Välillä rasiaa kannattaa hölskyttää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali125g26kcal1.5g4.2g0.2g2.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g62g17kcal0.4g3.7g0.1g1.6g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Valkoviinietikka (Rajamäen)1.6g0.3kcal0g0.1g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 1.2g5.1kcal0g1.2g0g0g
Oliiviöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana450g189kcal4.6g21.4g9.2g9.4g
Valittu annoskoko225g95kcal2.3g10.7g4.6g4.7g
Annoskoko puolitettuna113g47kcal1.2g5.4g2.3g2.4g
Arvot/100g100g42kcal1g4.8g2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245118