Possupata

Ruskista padassa pekoni ja sipuli.

Lisää oliiviöly ja kuutioitu possun file ja kääntele padassa kunnes saavat väriä.

Lisää kasvikset ja mausta maun mukaan.

Juustokumina, curry ja chili antavat itämaista sävyä.

Lisää vettä ja hauduta uunissa kunnes kaikki on pehmeää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Saramago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee, vähärasvainen, annos 150g63g78kcal13.1g0g2.8g0g
Pekoni (Dulano)15g37kcal2.6g0.5g2.8g0g
Oliiviöljy 2.1g18kcal0g0g2.1g0g
Porkkana 16g5.1kcal0.1g0.9g0g0.4g
Palsternakka 42g27kcal0.2g4.9g0.2g1.9g
Selleri, annos 50g16g2.2kcal0.2g0.5g0g0g
Paprika punainen 5.2g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi52g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 16g4.7kcal0.2g0.7g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana450g348kcal32.8g15.4g15.8g5.4g
Valittu annoskoko225g174kcal16.4g7.7g7.9g2.7g
Annoskoko puolitettuna113g87kcal8.2g3.9g4g1.4g
Arvot/100g100g77kcal7.3g3.4g3.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271067