Maidoton ja munaton suklaakakku

Pohja:
200g gluteenittomia Digestive-keksejä
100 g maidotonta Keiju-margariinia (70%)

Täyte:
4 dl GoGreen Vispi
2 dl Sunnuntai Kuohkea Vispi
300g tummaa suklaata (Brunberg)

-Vuoraa irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla.

-Murenna keksit ja sekoita sulatettuun margariiniin.

-Painele seos irtopohjavuokaan tasaisesti
-Vaahdota JÄÄKAAPPIKYLMÄT kermat
-Sulata suklaa mikrossa välillä sekoittaen.

-Lisää suklaasula vispivaahtoon ja vatkaa tasaiseksi.

-Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa n.
3 tuntia tai mielellään seuraavaan päivään.

-Irrota kakku vuoasta ja siirrä tarjoilulautaselle.

-Koristele haluamallasi tavalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Tea2012
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g38g169kcal2.9g25.5g6g1.4g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)19g118kcal0g0g13.1g0g
Gogreen Vispi (Raisio), annos 200g75g173kcal0.3g9g15g0.4g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g38g41kcal0.2g5.6g1.9g0g
Brunberg tumma suklaa (150g)56g287kcal2.5g32.1g19.1g3.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana450g1576kcal11.8g144.4g110.2g11.4g
Valittu annoskoko225g788kcal5.9g72.2g55.1g5.7g
Annoskoko puolitettuna113g394kcal3g36.1g27.6g2.9g
Arvot/100g100g350kcal2.6g32.1g24.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272496