Juusto-porokeitto

Ruskista poronkäristys paketin ohjeen mukaan.

Kiehauta vesi ja lisää sinne peruna-sipulisekoitus, kasvikset sekä poro.

Leikkaa juusto viipaleiksi ja lisää ne, kun keitto kiehuu.

Sekoittele, kunnes juusto sulaa keittoon.

Tarjoa esimerkiksi ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 16g11kcal0.3g2.3g0g0.2g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g38g49kcal7.5g0g2.3g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g39g98kcal7.4g0g8.6g0g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä31g21kcal1g3.8g0.2g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 102g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana450g358kcal32.4g12.2g22.2g2.2g
Valittu annoskoko225g179kcal16.2g6.1g11.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna113g90kcal8.1g3.1g5.6g0.6g
Arvot/100g100g80kcal7.2g2.7g4.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274049