Piupaun nuudeliwokki

Ruskista kanat ja lisää sipulit kuullottumaan.

Lisää vihannekset ja paista ne nopeasti kypsiksi ja laita vesi ja kookosmaito sekaan.

Lisää mausteet nuudelipusseista sekä vaahterasiirappi.

( lisä potkua saa lisäämällä tabascoa, chililä, habaneroa, mielikuvitus vain rajana).

Murskaa nuudelit ja lisää seokseen, anna kiehua kunnes nuudelit on kypsiä ja poista pannu levyltä.

Lopuksi lisää katkaravut pannulle ja sekoita.

Katkarapujen ei ole tarkoitus kiehua ainoastaan lämmetä seoksessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Piahai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, maustamaton,Atria47g52kcal10.8g0g1g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Wok thai 500g (Findus), annos 250g47g14kcal0.5g1.9g0.2g1.4g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Vaahterasiirappi, pirkka2.8g7.1kcal0g1.9g0g0g
Shrimp creamy tom yum flavour (kaikki mausteet mukana, (Mama), annos 502g25g19kcal0.5g3.2g0.5g0g
Isot katkaravut (rainbow)17g17kcal3.9g0g0.2g0g
Kookosmaito, Wok´n Roll 400g38g66kcal0.6g0.9g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana450g358kcal33g17.4g17g3.2g
Valittu annoskoko225g179kcal16.5g8.7g8.5g1.6g
Annoskoko puolitettuna113g90kcal8.3g4.4g4.3g0.8g
Arvot/100g100g80kcal7.3g3.9g3.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276867