Feta-pinaattipiirakka

Voisulaan sekoitetaan juustoraaste ja mantelijauho, ja taikina painellaan piirakkavuoan pohjalle.

Paistetaan n. 10 min 175°C:ssa.

Sulata pinaatti ja sekoita täytteen ainekset keskenään.

Kaada täyte vuokaan ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Paista 225 asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.

Ohje a la Karppi -sivustolta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 11g81kcal0.1g0g9.1g0g
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g15g87kcal3.3g3g7.6g0g
Grated cheese (Linessa), annos 200g28g80kcal8.3g1g4.8g0g
Sofra greek style salad cheese (Saksal.), annos 100g47g128kcal9.3g0.5g10.3g0g
Pakastepinaatti rainbow56g11kcal1.7g0.3g0.4g0.7g
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 37g10kcal1.2g1.2g0g0g
Valkosipuli 0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Grated cheese light juustraaste (Linessa), annos 50g9g25kcal2.7g0.2g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana450g904kcal58.6g12.8g71.6g1.4g
Valittu annoskoko225g452kcal29.3g6.4g35.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna113g226kcal14.7g3.2g17.9g0.4g
Arvot/100g100g201kcal13g2.8g15.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=295697