Kanaa parsakaalin ja herneiden kanssa

Paista kanapihvit panulla.

Siirrä syrjään lautaselle.

Huuhdo tarvitaessa pannu puhtaaksi ja lisää hippu öljyä pannuun ja parsakaalit.

Paista parsakaalit puoli kyypsiksi ja lisää paloiteltu kana ja puolikas limen mehu sekä noin desin verran vettä halutesassi suolaa.

Kansi päälle ja anna kypsyä muutaman minuutin ajan.

lisää lopuksi herneet ja kansi taas päälle anan hautua hetki kunnes parsakaali on täysin kypsää ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Mona0211
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g94g28kcal4.3g1.9g0.3g1.5g
Herne 23g16kcal1.1g2.1g0.1g0.7g
Lime, kuorittu, annos 50g9g3.4kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Kananpojan minuuttipihvi yrtti-valkosipuli (Kariniemi), annos 150g56g68kcal12.4g0.5g2g0.3g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 5.3g47kcal0g0g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana450g322kcal35.8g9.4g15.6g5.6g
Valittu annoskoko225g161kcal17.9g4.7g7.8g2.8g
Annoskoko puolitettuna113g81kcal9g2.4g3.9g1.4g
Arvot/100g100g72kcal8g2.1g3.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=326041