Kasvislaatikko

Kaikki juurekset raastetaan karkeaksi raasteeksi.

Juusto, polar, maizena, vesi ja kasvisliemifondi kiuhautetaan niin että suurus sakenee ja juusto sulaa.

Kaikki vuokaan ja uuniin, 200 astetta ja tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Katjossu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa6.2g1.1kcal0g0.2g0g0g
Lanttu 38g11kcal0.4g1.7g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g21g5.8kcal0.1g1.2g0g0.5g
Punajuuri 42g16kcal0.4g2.9g0.1g1g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g2.3g5.7kcal0.1g0.2g0.5g0g
Sulatejuusto polar 9% levittyvä (Valio), annos 10g21g31kcal3.7g0g1.9g0g
Maizena maissitärkkelys13g44kcal0.1g10.9g0g0g
Vesi62g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana450g240kcal10.2g36.2g5.2g5.2g
Valittu annoskoko225g120kcal5.1g18.1g2.6g2.6g
Annoskoko puolitettuna113g60kcal2.6g9.1g1.3g1.3g
Arvot/100g100g53kcal2.3g8g1.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=416162