Pullataikina / Pullat

1. Murenna hiiva kädenlämpöiseen maitoon.

2. Lisää muna, suola, sokeri ja kardemumma.

3. Laita osa jauhoista.

Sekoita taikina tasaiseksi.

4. Lisää loput jauhot sekä sulatettu voi taikinaan.

5. Anna taikinan kohota liinan alla.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Testi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 110g378kcal11.2g77g1.3g3.9g
Voi 20g144kcal0.2g0.1g16.2g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g2g6.2kcal0.2g1.2g0.1g0.6g
Sokeri 17g69kcal0g16.9g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.1g0g
Hiiva 5g3.7kcal0.7g0.1g0g0.3g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 60g38kcal1.8g2.9g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana450g1308kcal31g196.4g41.6g9.6g
Valittu annoskoko225g654kcal15.5g98.2g20.8g4.8g
Annoskoko puolitettuna113g327kcal7.8g49.1g10.4g2.4g
Arvot/100g100g291kcal6.9g43.6g9.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=52403