Pyttipannu

Pilko keitetyt perunat (uudet perunat kuorineen), sipuli, pekoni ja nakit.

Laita ensin pekoni kylmään pannuun, niin siitä irtoaa rasva paremmin.

Kun pekonit ovat paistuneet, lisää perunat, sipuli ja lopuksi nakit.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)35g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Pekoni rasvainen 19g71kcal2.2g0g6.9g0g
Nakki, Atria A-lk kuoreton58g128kcal6.5g1.5g11.1g0.1g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 113g62kcal1.8g14.7g0.2g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana450g540kcal22g35.8g36.6g3.4g
Valittu annoskoko225g270kcal11g17.9g18.3g1.7g
Annoskoko puolitettuna113g135kcal5.5g9g9.2g0.9g
Arvot/100g100g120kcal4.9g8g8.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75218