Hyydykekakku (marja-jogurtti)

Digestivekeksit ja sulatettu voi sekaisin ja painellaan vuokan (18cm) pohjalle.

Sekoitetaan rahka ja jogurtti ja marjat.

Liotetaan liivatelehdet kylmässä vedessä ja sekoitetaan puristettuna tilkkaan juuri kiehautettua vettä.

Sekoitetaan liivatevesi marjajogurttirahkaan.

Kaadetaan seos vuokaan piparipohjan päälle.

Hyydytetään muutama tunti jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 601 grammaa

Jonnag86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestivekeksi (Lu), annos 100g41g182kcal3.1g27.6g6.6g1.7g
Voi (perinteinen meijerivoi)13g95kcal0g0g10.5g0g
Liivatelehti, gelatiini2.3g7.9kcal1.9g0g0g0g
Jogurtti, maustamaton A (Valio) 100 g, 1 dl28g17kcal1.1g1.4g0.7g0g
Maitorahka (Pirkka)94g62kcal11.3g3.8g0.3g0g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g5.6g23kcal0g4.8g0.3g0g
Vadelma 26g11kcal0.3g1.1g0.2g1g
Mustikka metsä- 15g6.6kcal0.1g1g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana451g807kcal35.6g79.4g37.4g6.4g
Valittu annoskoko225g403kcal17.8g39.7g18.7g3.2g
Annoskoko puolitettuna113g202kcal8.9g19.9g9.4g1.6g
Arvot/100g100g179kcal7.9g17.6g8.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=218475