Tonnikala - pastalaatikko

Keitä pasta liemikuutiolla maustetussa vedessä 10 minuuttia.

Valuta pasta.

Hienonna
sipuli ja tilli.

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

Lado voideltuun
uunivuokaan vuorotellen pastaa ja tonnikalaa.

Kaada tomaattikastike vuokaan ja ripottele
päälle korppujauhoja.

Paista 225 °C:n lämpötilassa noin 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras52g167kcal7.2g30.2g1.7g4.3g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)33g37kcal8.3g0g0.3g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.7g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g25g6.6kcal0.3g1.2g0g0.4g
Tilli, tuore 1g0.3kcal0g0g0g0g
Kapris etikkaliemessä varrellinen (Figaro), annos 30g3.1g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Soijakastike 3.8g2.3kcal0.2g0.4g0g0g
Bertolli Grilled vegetable pastakastike 500g52g31kcal1g4.4g1g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)52g31kcal0.5g2.3g2.1g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Korppujauho 2.6g10kcal0.3g2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana451g576kcal36g81.6g10.4g9.8g
Valittu annoskoko226g288kcal18g40.8g5.2g4.9g
Annoskoko puolitettuna113g144kcal9g20.4g2.6g2.5g
Arvot/100g100g128kcal8g18.1g2.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84964