Porkkanasosekeitto

Laita pilkotut porkkanat, kesäkurpitsa ja valkosipuli kiehuvaan veteen.

Kuullota pilkottu sipuli öljytilkassa ja lisää joukkoon, samoin liotetut ja keitetyt kikherneet.

Kun kasvikset ovat kypsiä, lisää creme fraiche ja mausteita, esim suolaa ja yrttejä.

Soseuta sauvasekoittimella.

Raejuusto sopii tämänkin keiton päälle proteiinilisäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 602 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g38g11kcal0.2g2.2g0.1g0.9g
Kesäkurpitsa zucchini 41g7.3kcal0.2g1g0.2g0.3g
Sipuli 25g7.6kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 9g26kcal0.2g0.3g2.6g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 18g24kcal1.5g3.2g0.4g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana451g164kcal4.8g16g8g5g
Valittu annoskoko226g82kcal2.4g8g4g2.5g
Annoskoko puolitettuna113g41kcal1.2g4g2g1.3g
Arvot/100g100g36kcal1.1g3.5g1.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=142906