Kermainen kaalikiusaus 3

Pilko kaali ja keitä puolesta tunnista tuntiin.

Wähän ennen valmistumista heitä kasvissuikaleet samaan soppaan.

Valuta vesi.

Ruskista jauheliha ja mausta mielesi mukaan: itse heitin sekaan pekoniliemijauhetta ja aromisuolaa vain.

Kaada mössyköitä kerroksittain pataan: kaalia, jauhelihaa, aurajuustoa jne...päälle ruokakermat ja olikohan jotain tunnin 200c uunissa...sitten eikun syömmään...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Nippe77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali125g26kcal1.5g4.3g0.3g2.6g
Jauheliha, sika-nauta 50g111kcal8.8g0g8.5g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g16g6.4kcal0.2g1.3g0g0g
Aurajuusto10g34kcal2g0g2.9g0g
Kuohukerma laktoositon (thl2011) (Valio), annos 330g25g85kcal0.5g0.8g8.8g0g
Aromisuola (5g)0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana451g525kcal26g12.8g41g5.2g
Valittu annoskoko226g263kcal13g6.4g20.5g2.6g
Annoskoko puolitettuna113g131kcal6.5g3.2g10.3g1.3g
Arvot/100g100g116kcal5.8g2.8g9.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282072