Raparperipiirakka ala Tuula

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Painele sulanut taikina pyöreään vuokaan.

Kuori raparperit ja pilko ne pieniksi viipaleiksi.

Sekoita muut aineet keskenään.

Levitä raparperit vuokaan ja kaada ranskankerma-muna-sokeri seos raparperien päälle.

Paista uunin keskitasolla 25-30 minuuttia, kunnes pinta on kauniin värinen.

Tarjoile sellaisenaan tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g83g316kcal5.9g41.8g13.5g1.5g
Raparperi 55g18kcal0.4g3g0.1g0.8g
Eila kevyt creme fraiche (Valio), annos 200g44g83kcal1.1g2.3g7.9g0g
Kananmuna kuoreton 24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Sokeri 19g76kcal0g18.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.9g3.5kcal0g0.9g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.7g2.4kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana452g1066kcal20.8g134.4g48g4.6g
Valittu annoskoko226g533kcal10.4g67.2g24g2.3g
Annoskoko puolitettuna113g267kcal5.2g33.6g12g1.2g
Arvot/100g100g236kcal4.6g29.8g10.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461355