Marianne-mangokieputuskakku

1. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet siivilän läpi varovasti sekoittaen.

Levitä taikiina leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 225 asteessa 6-8 minuuttia.

Kumoa pohja sokeroidulle leivinpaperille ja poista paistopaperi.

2. Vatkaa kerma vaahdoksi, sekoita joukkoon rahka, karamellirouhe ja sokerit.

Valuta ja kuutioi mango.

3. Leikkaa pohjelevy neljään osaan (pitkittäin).

Kostuta suikaleet maidolla ja levitä päälle kermatäyte.

Ripottele pinnalle mangokuutiot.

Kääri yksi suikale rullalle ja nosta rulla tarjoiluvadin keskelle.

Kietaise seuraavat suikaleet rullan ympärille, jolloin kakku suurenee.

4. Vatkaa kuorrutuksen kerma (3 dl) vaahdoksi ja mausta se sokerilla.

Levitä kermavaahto kakun päälle ja reunoille.

Anna vetäytyä jääkaapissa vähintään kaksi tuntia ja koristele kakku ennen tarjoilua karamelleillä.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Outijohanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Sokeri 14g57kcal0g14g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.1g24kcal0.7g5g0.1g0.2g
Perunajauho 1dl=70g5.5g18kcal0g4.5g0g0g
Leivinjauhe 0.5g1kcal0g0.2g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 16g5.6kcal0.5g0.8g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl22g75kcal0.4g0.7g7.7g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g27g18kcal3g1.2g0.1g0g
Marianne crush 150g16g71kcal0.2g14.1g1.4g0.3g
Sokeri 1.3g5.3kcal0g1.3g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.5g2.2kcal0g0.5g0g0g
Mango viipaleita sokeriliemessä (eldorado)47g40kcal0.1g9.6g0g1g
Kuohukerma,valio,2dl33g112kcal0.7g1g11.5g0g
Ranskalaiset pastillit11g50kcal0.3g7.7g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana451g1026kcal17.8g121.4g50.8g3g
Valittu annoskoko226g513kcal8.9g60.7g25.4g1.5g
Annoskoko puolitettuna113g256kcal4.5g30.4g12.7g0.8g
Arvot/100g100g227kcal3.9g26.9g11.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89576