Kalkkunalasagne

Silppua sipuli, kuullota ja lisää kalkkunajauhelija mausta suolalla, mustapippurilla ja broilerimausteella.

Kuullota kasvissuikaleet mausta oreganolla ja juoksevalla hunajalla.

Voitele uunivuoka, lado lasagne levyt pohjalle, laita pastakastiketta päällä sitten kasvissuikaleet ja paistettu jauheliha ja juustoraaste.

Sitten uusi kerros samoin kaikkia.

Lopuksi päälle lasagnelevyt pastakastike ja juustoraaste.

Ripottele vielä oreganoa päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g50g70kcal9.5g0g3.5g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g47g19kcal0.7g3.8g0.1g0g
Juokseva hunaja 250g0.9g3kcal0g0.7g0g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%39g112kcal12.2g0g6.7g0g
Dolmio Light Classico Bolognese63g23kcal0.8g4.9g0.1g0.4g
Täysjyvä lasagnelevy, Myllyn Paras 500g13g43kcal1.5g8.4g0.1g1g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)0.6g4.5kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana452g589kcal49.6g36.6g25.8g3.2g
Valittu annoskoko226g294kcal24.8g18.3g12.9g1.6g
Annoskoko puolitettuna113g147kcal12.4g9.2g6.5g0.8g
Arvot/100g100g130kcal11g8.1g5.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=114659