Sirkan jäätelökakku

Vatkaa munankeltuaiset ja sokeri vaahdoksi, lisää sulatejuusto vahtoon.

Vatkaa munanvalkuaiset vaahdoksi.

Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää vaniljasokeri.

Sekoita seokset keskenään.

Laita irtopohjavuoan pohjalle Digestive-keksin murusia (3 keksiä).

Kaada päälle ”jäätelöseos”.

Sirottele päälle taas 3 Digestive-keksin muruset.

Laita vuoka pakastimeen yöksi.

Sulaa nopeasti eli syötävä heti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 723 grammaa

Anselmi55
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl94g319kcal1.9g2.8g32.8g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 17g25kcal2.1g0.1g1.8g0g
Sokeri 53g216kcal0g53.1g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g31g78kcal4.4g1.1g6.3g0g
Välipalakeksi, digestive 28g120kcal1.8g16.6g5.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana452g1535kcal20.4g152.4g92g1.8g
Valittu annoskoko226g767kcal10.2g76.2g46g0.9g
Annoskoko puolitettuna113g384kcal5.1g38.1g23g0.5g
Arvot/100g100g340kcal4.5g33.7g20.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313912