Broileria kaalipedillä

Kaali suikaloidaan, kuullotetaan ja laitetaan uunivuoan pohjalle.

Päälle ladotaan koivet.

Uunissä 160-180 astetta, tunti tai niin että broilerin koivet ovat kunnolla kypsiä.

Mausteena:
suola

Alkuperäinen resepti löytyy (ainakin) Karppifoorumilta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, koipi-reisi, nahkoineen, raaka 1125g2332kcal182.3g0g180g0g
Kaali, valkokaali1125g237kcal13.5g38.3g2.3g23.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4500g5139kcal391.6g76.6g364.6g47.2g
Valittu annoskoko2250g2570kcal195.8g38.3g182.3g23.6g
Annoskoko puolitettuna1125g1285kcal97.9g19.2g91.2g11.8g
Arvot/100g100g114kcal8.7g1.7g8.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=318914