Rasvanpolttokeitto

Pese ja pilko aineet älä kuori.

tee keitto, tomaatit ja sitruunamehu viimeseksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Kukkakaali 400g96kcal7.2g8.8g1.2g9.2g
Pinaatti 125g17kcal2g0.5g0.4g1.6g
Paprika keskiarvo 100g29kcal0.9g4.3g0.4g1.9g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)150g17kcal1.6g1.6g0.3g1.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g200g56kcal1.2g11.9g0.4g5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g400g81kcal2.4g15.2g1.2g5.6g
Vesi, vesijohtovesi 799g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g8g8.3kcal0.6g1.3g0g0.2g
Persilja 4g1.1kcal0.1g0g0g0.3g
Sitruunamehu, laimentamaton15g3.1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4500g642kcal33.2g92.4g8g52.2g
Valittu annoskoko2250g321kcal16.6g46.2g4g26.1g
Annoskoko puolitettuna1125g161kcal8.3g23.1g2g13.1g
Arvot/100g100g14kcal0.7g2.1g0.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421795